Dio19 Muzikë

Info koment Stacione raport

Dio19 Music jep njëzet e katër orë përzierje e një terezi pak dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa u përpjekur për të qëndruar i vetëdijshëm për dëshirat e anëtarëve të saj të audiencës.

Detajet e kontaktit

FaceBook: Dio19-Music

Vend: Philippines

Zhanret: / /

loading...

Philippines Radio Stations

Popular Stations