top logo
CyberPinoy Network është një vend Tagalogisht Rrjetit që lidh Pinoys të tjera në mbarë botën. Qëllimi i tyre është që të bashkohen të gjitha Pinoy në mbarë botën. Sharing mendimet, interesat dhe për të fituar miq. Playing pastër Tagalogisht Muzikë 24/7 promovimin Artists Pinoy rreth CyberPinoy Radio Globe është bërë sigurisht një lider në radio botën e Filipine. CyberPinoy Radio është një nga zgjedhjet e para në brezit të ri.
CyberPinoy Radio adresa web zyrtar është www.cyberpinoy.net E themeluar në maj 25, 2005.
CyberPinoy Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : CyberPinoy Radio ]