top logo

Bombo Radyo Tacloban broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Bombo Radyo Tacloban broadcasts diverse local productions.

Bombo Radyo Tacloban official website address is www.bomboradyo.com

Bombo Radyo Tacloban
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : Bombo Radyo Tacloban ]