top logo

AWFM 101.1 – Kontakt arrirë, Playing gjitha dashurie Ora fave këngët & meloditë Easy Listening. Arritur tek Pinoys gjithë botën! AWFM qëndron për valët e ajrit për njerëzimin dhe 101.1 për të qenë thjesht këngë 1 dashuri dhe dëgjim të lehtë radio stacioni në internet në Filipine. Ata janë të pavarur dhe dëgjuesit / sponsorët mbështetur radio stacion. Operacionet e përditshme thjesht mbështeten në sponsorët tonë’ dhe kontribuesit tona’ mbështetje në mënyrë që të sigurojë dëgjuesit me një 24/7 non-stop dhe muzikë optimal cilësi. AWFM website zyrtar është
airwavesfm.net AWFM u themelua në shtator 23, 2005.

AWFM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : AWFM ]