top logo
96.3 Easy Rock është një muzikë FM radio stacion në pronësi të ACWS – United Broadcasting Network, Inc. në Filipine. Studio i stacionit është e vendosur në FEMS Kulla 1 së bashku autostrada e Jugut në Manila. Formati kryesor i stacionit është muzikë lite shkëmb. ACWS – United Broadcasting Network, Inc. shkon stacion radio Metro Manila DWRK, quajtur më gjerësisht 96.3 WRocK, mbi brezin FM, dhe ka qenë në ajër me formatin lite shkëmb që prej 1988. Ajo përdoret për të jetë e njohur si RK 96 Real Radio. WRocK gjithashtu është duke luajtur për audiencat radio në Bacolod (Kënetë 96.7 MHz), Cebu (DYRK 96.3 MHz) dhe Davao (DXKR 95.5 MHz). ACWS-UBN shkon WRocK Bacolod dhe Davao ndërsa kompania e saj motër, Eksodi Broadcasting Company, shkon WRocK Cebu. Në tetor 6, 2008, ajo ka qenë e njoftuar se Grupit Elizalde e Kompanive’ Manila Transmetimeve Kompania ka blerë WRocK nga familja Hodreal, pronarët e ACWS-UBN, për PhP229.6 milion. Përveç çmimit të blerjes, Termat mëtejshme nuk janë zbuluar. Faqja zyrtare e 96.3 Easy Rock është www.easyrock.com.ph
96.3 Easy Rock
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Philippines : 96.3 Easy Rock ]