top logo
Viva FM është një popullor kanal radio hit bazuar në Lima, Peru. Viva FM luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si Top 40 / Pop, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Viva FM gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje.
Viva FM adresa faqen zyrtare është www.vivafm.com.pe
Viva FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Viva FM ]