top logo
Valle Prog in an internet based online radio station broadcasting from Peru. Originally it is a Indie, New Wave and Rock music radio channel plays around the clock 24 orë live online. Valle Prog also operates various musical programs constantly for the people of all ages. Përveç të gjitha këto programe, forca e tij është e dëgjuesit’ Pjesëmarrja dhe reagimet nëpër internet.
Valle Prog
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Valle Prog ]