top logo

Somos Peru dëshiron paraqitur veten si një stacion të cilat dëgjuesit duhet të jetë i lumtur të. Ata kanë ndërtuar një unitet të madh në mes të dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të madh në mes të tyre dhe përveç dëgjuesit e tyre të cilat mund të çojë në një argëtim më shumë stacioni pasur radio. Somos Peru është shndërruar në një stacion shumë të popullarizuar në radio e Perusë në një çështje të vërtetë të shkurtër kohe duke e bërë përdorimin e qasjes së tyre miqësore ndaj dëgjuesit.
Somos Peru adresa faqen zyrtare është www.somosperu.net

Ne jemi Peru
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Ne jemi Peru ]