top logo

Radio Sicuani broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Sicuani broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Sicuani website address is www.radiosicuani.org.pe

Radio Sicuani
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Sicuani ]