top logo

Radio Pogoda Poznan provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio Pogoda Poznan website address is www.radiopogoda.pl

Radio Pogoda Poznan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Pogoda Poznan ]