top logo

Radio Pogoda Krakow is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Pogoda Krakow broadcasts to the greater Peru area and beyond.

Radio Pogoda Krakow website address is www.radiopogoda.pl

Radio Pogoda Krakow
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Pogoda Krakow ]