top logo

Radio Ovacion është burim i besuar për informacion dhe argëtim për njerëzit e Perusë. Radio u vlerësua si stacioni më i dëgjuar në internet radio e Perusë si një radio stacion privat. Transmetimi i Radio Ovacion mbulon kryesisht të gjitha fushat kryesore të Perusë. Ky është një vend i madh për kënaqësi në internet mesme.
Radio Ovacion adresa faqen zyrtare është www.ovacion.pe

Radio Ovacion
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Ovacion ]