top logo
La Vaca është një jetojnë radio internet i famshëm në të gjithë Lima, Peru. La Vaca luan shumëllojshmëri të zhanret e muzikës si Classic Rock, Classics, Hits, Spanjisht 24 orë si në ajër dhe në internet. La Vaca përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. La Vaca jep më të mirë cilësi të shëndosha dhe çdo këngë do të papritur ju: nga butë, por e butë të vështirë më gërryes. Radio La Vaca adresa faqen zyrtare është www.radiolavaca.com
Radio La Vaca
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio La Vaca ]