RADIO J CH P mund të jetë i njohur për transmetimin e muzikës lokale dhe gjithashtu për të luajtur muzikë në botë çdo ditë 24 orë të gjata me dëshirën për të promovuar muzikën e lokalitetit dhe kulturën e tyre dhe gjithashtu për të siguruar shumë të nxehta dhe trending muzikës botërore mbi dëgjuesit e tyre. RADIO J CH P për formën e tyre të veçantë të sjelljeve të transmetimit është bërë një nga radio stacioni popullore.

RADIO J CH P
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : RADIO J CH P ]