Radio FM 96

Info koment Stacione raport

Paraqitja e një ambienti që do të përputhet me përkushtimin, vision and song choice of the radio to the desired number of listeners was the main aim for Radio FM 96. Pas përvojës së tyre të gjatë të transmetimit dhe dëgjuesit i duan ata, mund të thuhet tani që ata janë mjaft të suksesshëm në këtë rast.
Radio FM 96 Adresa zyrtare e internetit është www.96fmradio.com

Vend: Peru

Zhanret: / /

loading...

Peru Radio Stations

Popular Stations