top logo

Radio Excelente sjell programe dëgjues zgjedhje muzikore bazuar në një paketë radio pasur argëtuese plotë. Ata sjell muzikë të mirë në dispozicion nga trending këngët e popullit, latin dhe bota muzikë edhe nga ai klasik shumë. Zgjedhjet e tyre të muzikës varet shumë nga këshilla dëgjuesit dhe mendimi i tyre për të marrë mendimin e dëgjuesve Radio Excelente bën veten gjithmonë të lidhur me dëgjuesit.
Radio Excelente adresa faqen zyrtare është www.radioexcelenteperu.com

Radio Excelente
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Excelente ]