top logo

Radio Cutivalu broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Cutivalu broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Cutivalu website address is www.radiocutivalu.org

Radio Cutivalu
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Cutivalu ]