top logo

The pleasure of listening to good music in different genres variadita for everyone, 24 hours online in Peru for the whole world. Radio Qendrore Galactica është kthyer në një stacion shumë të popullarizuar në radio e zonës peruan në një çështje shumë të shkurtër kohe me qasjen e tyre miqësore ndaj dëgjuesit dhe disa muzikë e ëmbël të këngëve latine ata janë me të vërtetë një radio shumë e madhe. Radio Qendrore Galactica dëshiron paraqitur veten si një stacion dëgjuesit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe vetë.
Radio Qendrore Galactica adresa faqen zyrtare është www.centralgalactica.com

Radio Qendrore Galactica
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Qendrore Galactica ]