top logo

Zhanër kryesore preference Radio Candela Internacional është Pop, Botërore Muzika dhe Rock, por ata janë të njohur edhe për të transmetimit muzikës popullore nga zhanret tjera muzikore shumë. Radio Candela Internacional transmeton dy përmbajtjen peruan, si dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër.
Radio Candela Internacional adresa faqen zyrtare është radiocandelahuacho.blogspot.pe

Candela Radio Ndërkombëtare
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Candela Radio Ndërkombëtare ]