top logo
Radio Calor is a popular hit radio channel based in Huancayo, Peru. Radio Calor plays various types of music genres like Folk, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Radio Calor also operates various informative programs that includes listener’s participation.
Radio Calor official website address is www.radiocalorfm.com
Radio CALOR
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio CALOR ]