top logo
Radio Bacan është një stacion radio e njohur i cili transmeton si në ajër dhe në internet në të gjithë Lima, Peru. Radio Bacan luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Folk, Spanjisht Muzikë 24 orë. Ajo gjithashtu rregullon lloje të ndryshme të programeve të tilla si tregon flasin dhe përditësime lajme përveç programeve muzikore. Ky radio është në dispozicion për publikun të të gjitha moshave. Radio Bacan adresa faqen zyrtare është www.radiobacan.com
Radio Bacan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Bacan ]