top logo
Radio Antena10 është një transmetimi radio stacion popullor nga Sullana, Peru. Radio Antena10 luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Top 40-Pop, Cumbia dhe të ndryshme muzikë gjatë gjithë kohës 24 orë. Përveç programet e saj muzikore, Radio Antena10 gjithashtu rregullon tregon flisni dhe përditësime jetojnë lajmeve për audiencat e tyre.
Radio Antena10 adresa faqen zyrtare është www.antena10piura.com
Radio Antena10
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Antena10 ]