top logo

Radio Amor Peru filluan udhëtimin e tyre të radio transmetimit në internet kthehet në 2003. Që atëherë ata janë ende të transmetimit dhe prodhimin e disa përvoja e madhe e radios për dëgjuesit e tyre nëpër botë. Për arsye aq shumë që ata kanë bërë një stacioni të suksesshëm radio e Perusë në një çështje shumë të shkurtër kohe. Radio Amor Peru ka krijuar një bazë të përgjuesit e tyre.
Radio Amor Peru adresa faqen zyrtare është www.radioamor.pe

Radio Amor Peru
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio Amor Peru ]