top logo
Radio 1550 është fillimisht një Folk me kohë të plotë, Më stacioni 40 / Pop muzikë e cila është shumë e famshme nëpër Huancayo, Peru. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë sportet. Radio 1550 gjithashtu kemi disa programe të bazuara informimit që janë me interes për të demografike të saj thelbësore, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve. Radio 1550 Adresa zyrtare e internetit është www.radio1550.com
Radio 1550
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Radio 1550 ]