top logo

Planeta FM është transmetuar drejtpërdrejt nga Peru. Radio operon në gjuhën e tyre amtare. Planeta FM ka përmirësuar teknologjinë e tyre të transmetimit në mënyrë që të sigurojë më të mirë në klasën përvojën e shëndoshë. Me zë me cilësi të plotë dhe playlists bukura Planeta FM ka fituar një sasi të konsiderueshme të respektit në mesin e komunitetit të tyre radio. Programet e tyre janë plot me këngë energjike nga një numër të gjerë të llojeve të.
Planeta FM adresa faqen zyrtare është www.planeta.com.pe

Planeta FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Planeta FM ]