top logo
Radio Planeta is a popular hit radio channel based in Lima, Peru. Radio Planeta plays various types of music genres like Adult Contemporary and Pop, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Radio Planeta also operates various informative programs that includes listeners’ pjesëmarrje. Radio Planeta official website address is www.planeta.com.pe
Planet 107.7 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Planet 107.7 FM ]