top logo
La Ochentera është një transmetimi hit jetojnë radio stacioni në internet nga Lima, Peru. La Ochentera ofron gamë të ndryshme të muzikës 24 orë, duke përfshirë 80 Rock dhe më shumë. La Ochentera gjithashtu vepron programe të ndryshme muzikore vazhdimisht për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programe, forca e tij është e dëgjuesit’ Pjesëmarrja dhe reagimet nëpër internet.
RADIO La Ochentera adresa faqen zyrtare është www.laochentera.com
Vitet tetëdhjetë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Vitet tetëdhjetë ]