top logo

Klubi Peugeot është transmetuar në anglisht dhe gjuhën spanjolle që të ketë mirëkuptim më të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre të gjithë të gjithë Peru për një program radiofonik në shënjestër. Nëse e saj shihet se një program do të plotësojë dëgjuesit të kërkojë më të mirë në anglisht ose ndërveprimi do të jetë më i mirë se programi është transmetuar në atë theks, ose nëse nuk është se në spanjisht si rezultat ajo ndihmon Club Peugeot të jetë një radio e madhe.

Klubi Peugeot
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Klubi Peugeot ]