top logo

Cielo Serrano jetojnë transmetimet ndërsa ka një vizion për të shërbyer komunitetit të Perusë me muzikë të bukur. Radio është më tepër shërbejnë programet bazë të lajmeve në të cilën ata ofron të gjitha informacionet e fundit dhe ndodh të rëndësishëm nga Peru dhe arenën globale. Kjo është një radio e përkryer për ata që i pëlqen muzika në të njëjtën kohë duke u lidhur me botën e informacionit.

Qielli Serrano
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Qielli Serrano ]