top logo
Chami Radio is a popular hit radio channel based in Otuzco, Peru. Chami Radio plays various types of music genres like Spanish Music, Spanish Talk and very concious about listeners’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Chami Radio also operates various informative programs that includes listeners’ pjesëmarrje.
Chami Radio official website address is www.chamiradio.org.pe
Chami Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Chami Radio ]