Aucayacu Peru është një gjuhë e bazuar Spanjisht stacioni radio që është transmetuar drejtpërdrejt nga Peru. Aucayacu Peru transmeton përmbajtjet që janë të lidhura me Peru dhe kulturën e saj. Ka një traditë të gjatë dhe ngjyra e muzikës peruan dhe gjithashtu ata kanë marrë disa këngëtarë shumë të talentuar në vendin e tyre dhe të Aucayacu Peru shumicën e kohës luan këngë këndoi nga ana e tyre.
Aucayacu Peru adresa faqen zyrtare është www.aucayacuperu.com

Aucayacu Peru
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Peru : Aucayacu Peru ]