top logo

Stereo 89 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Stereo 89 broadcasts to the greater Panama area and beyond.

Stereo 89 Adresa e internetit është www.stereo89.com

Stereo 89
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : Stereo 89 ]