top logo

Radio Nuevo Tiempo Panama broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Nuevo Tiempo Panama broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Nuevo Tiempo Panama official website address is nuevotiempo.org

Radio Nuevo Tiempo Panama
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : Radio Nuevo Tiempo Panama ]