top logo

Presidente 985 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Presidente 985 FM adresa e internetit është presidente985.com

Presidente 985 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : Presidente 985 FM ]