top logo

Spanish është gjuha e Panamasë dhe Lasser 93.3 FM qenë një radio e Panamasë gjithashtu palys këngë që janë të lidhura me kulturën dhe pasionin e Panamasë. Muzika spanjolle është në zemër të këtij radio dhe ofron një sasi të madhe të elementeve muzikore në programet e tyre të Lasser 93.3 FM me respekt ndaj interesave dëgjuesit.
I lodhur 93.3 FM adresa website zyrtar është www.lasser93.com

I lodhur 93.3 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : I lodhur 93.3 FM ]