top logo

Në këtë radio ju do të keni një kohë të mirë me muzikë dhe më të mirë personat muzikë lidhura. The broadcasting team of Hosanna Carismatica are very friendly and has got a great affection for music. With Hosanna Carismatica you will be able to experience the very good quality of radio programs and broadcasting team.
Hosanna Carismatica official website address is www.lanuevahosannacarismatica.com

Hosanna Carismatica
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : Hosanna Carismatica ]