top logo

Faro De David provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Faro De David official website address is www.farodedavid.com

Faro De David
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Panama : Faro De David ]