top logo

Radio Sirajfm broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Sirajfm broadcasts diverse local productions. Their productions and information based programs contains such as Arabic music, news and program.

Radio Sirajfm website address is www.sirajfm.ps

Radio Sirajfm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Palestine : Radio Sirajfm ]