top logo

Në emër të i Allahut Mëshiruesit.
Kjo udhëzon Kur'ani me atë që unë, dhe premton besimtarët që bëjnë vepra të mira se ata kanë shpërblim të madh
Në një kohë kur të përhapur shumë media të ndryshme, HP xheloz e njerëzve të Kuranit për të ofruar një variant të një pastrimit të caktuar albumina torturuar, Vahtdoa për idenë e krijimit të këtij radio për të ndriçuar natën më të errët Tattst besimtare shpirtin në dritë. Dhe kjo mishëruar ideja e një rritur farë të mirë në zemrat e atyre që e bëri atë, për një të mirë ngrihet brenda syrit tmerrshëm pemë, Bear Fruta gjithë, ndërsa lejen e Zotit në zemrat e dëgjuesve ….

QURAN Radio Nablus adresa website zyrtar është www.quran-radio.com

KURANI Radio Nablus
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Palestine : KURANI Radio Nablus ]