top logo

Burj FM transmetimi live nga Ramallah, Territori palestinez. Burj FM streaming muzikë dhe programeve të dy në internet. Burj FM është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Burj FM adresa website zyrtar është www.palestinetradetower.com

Burj FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Palestine : Burj FM ]