Al Quds Radio

Info koment Stacione raport

Al Quds Radio është si një portal për dëgjuesit e tyre në radio, një portal ku ju do të jetë në gjendje të gjeni shumë informative, social, kulturor, muzikore dhe të tjera gjëra të ndryshme dhe tema të programeve të bazuara që janë të lidhura thellë me jetën dhe traditën e popullit arab. Al Quds Radio gjithmonë ka programe të përsosur për kohën e përsosur të ditës.
Al Quds Radio adresa e internetit zyrtare është www.qudsradio.ps

Vend: Palestine

loading...

Popular Stations