top logo

SUNO FM 89.4 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Karaçi, Lahore, Islamabad, Multan, Kashmir, Khyber Pakhtunkhwa, FATA, Balochistan… Poora Pakistan.

SUNO FM 89.4 Adresa e internetit është www.sunofm.pk

SUNO FM 89.4
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : SUNO FM 89.4 ]