top logo

Royal Masti Corner is a Pakistani radio channel broadcasting from Karachi, Pakistan, e cila është në thelb një stacion muzikë radio në Pakistan. Ajo gjithashtu transmeton disa shfaqje nga ushtrive të saj, në të cilën ata flasin mbi disa tema të veçanta. Mast FM 101 also provides entertainment, muzikë, dhe informacion së bashku me ngjarjet kulturore dhe artistike. Royal Masti Corner endeavors to inspire all the segments of the listening community through our quality programming.

Royal Masti Corner official website address is www.royalmasticorner.com

Royal Masti Corner
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Royal Masti Corner ]