Radio IBA

Info koment Stacione raport

Radio IBA broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio IBA broadcasts diverse local productions.

Radio IBA website address is radio.iba.edu.pk

Vend: Pakistan

Zhanret:

loading...

Pakistan Radio Stations

Popular Stations