top logo

Radio Dilber is a online music radio station. Radio Dilber broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radio Dilber has something for all discerning music lovers.

Radio Dilber website address is www.radiodilber.pk

Radio Dilber
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Radio Dilber ]