top logo

Kompis FM është një stacion radio në internet i njohur mirë për Desi dhe Hollywood muzikë me programet e gjalla të botohet njëkohësisht në ditë nga baza ditore. Grupi Kompis FM do të mbledhjen e Rjs dhe DJ nga pjesë të ndryshme të planeteve duke përfshirë edhe Mbretërinë e Bashkuar, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Pakistani i cili vepron si një grup dhe ka tregon jetojnë dhe korrespondojnë straightforwardly me anëtarët e tyre audiencës përmes dhomë chat apo thirrjeve gjalla. Në Kompis FM, tregon jashtëzakonshme janë orkestruar ngjarje unike dhe grupi ynë rregullisht mirëpret mundësinë e ri të interpretuesit muzikore që do të vijnë dhe të demonstrojnë besueshmëria e tyre për botën dhe ajo ofron një fazë për të pastruar prirjet e tyre, ndërsa duke marrë kritika nga anëtarët e tyre të audiencës. Ne jemi duke u bërë të shpejtë të vazhdueshme dhe për të gjetur kritika pozitive nga anëtarët tanë të audiencës gjatë gjithë botën.

Kompis FM adresa faqen zyrtare është www.kompisfm.com

Buddy FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Buddy FM ]