top logo

Jeay Sukkur FM 88 është vendi i përsosur për të pasur programe radio më të mëdha dhe ndikimin e mbushur bazë komunitare si ata janë me të vërtetë shumë afër komunitetet e tyre të ndryshme dhe ata kanë marrë pasion për të shërbyer atyre me programet që do të ndihmojë mirëqenien e komuniteteve dhe çështjet e zhvillimit të tyre të lidhura.
Jeay Sukkur FM 88 Adresa zyrtare e internetit është www.jeayfm.com

Jeay Sukkur FM 88
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Jeay Sukkur FM 88 ]