top logo

Të gjitha llojet e programeve që do të ndihmojnë komunitetet e tyre të jenë më miqësore dhe të jenë gjithnjë e më shumë interaktive me njëri-tjetrin në lidhje me çështjet e tyre dhe marrëdhënie me njëri-tjetrin është paraqitur në Jeay Moro Naushero FM 88. Një stacion saj shumë bindëse në internet radio për çdo gjë që është e lidhur komuniteti.
Jeay Moro Naushero FM 88 Adresa zyrtare e internetit është www.jeayfm.com

Jeay Moro Naushero FM 88
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Jeay Moro Naushero FM 88 ]