Jeay Mirpurkhas FM 88

Info koment Stacione raport

JEAY FM sapo ka nisur katër radio stacione FM në rrethe të ndryshme të Sindh dhe Jeay Mirpurkhas FM 88 është një nga një popullor prej tyre në qytetin e dëshiruar. Qëllimi i radios është mjaft e thjeshtë dhe e drejtë dhe që është për të rregulluar dhe për të promovuar programe që janë të dobishme për njerëzit e tyre të komunitetit.
Jeay Mirpurkhas FM 88 Adresa zyrtare e internetit është www.jeayfm.com

Vend: Pakistan

Zhanret: /

loading...

Pakistan Radio Stations

Popular Stations