top logo

Ashtu si të gjitha radiot e tyre të tjera online kjo s edhe transmetimet me të njëjtin lloj të qëllimit dhe që është për të sjellë programet e lidhura me komunitetin gjërat që do të ndihmojë për ta bërë komunitetet e tyre gjithnjë e më shumë të lidhur dhe kjo do t'i ndihmojë ata që të merren komunitetin e tyre të ndryshme Çështjet që kanë të bëjnë me mendje miqësore.
Jeay Larkana FM 88 Adresa zyrtare e internetit është www.jeayfm.com

Jeay Larkana FM 88
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Jeay Larkana FM 88 ]